lalea

Tatuajul Lalea si semnificatia sa

Toate florile sunt frumoase si totusi sunt atat de diferite intre ele, incat ajungem sa spunem ca o floare are o semnificatie aparte, care difera de la culori, modele, precum si la locurile in care acestea cresc. Lalelele ies usor in evidenta pentru ca au petale ostentative, au culori vibrante si atrag privirea oricui cu usurinta.

Lalelele nu sunt doar flori frumoase, ci sunt si flori cu multa semnificatie, ceea ce le face sa fie modele perfecte pentru unele tatuaje. Nu este vorba de o lipsa de idei, ci este vorba despre semnificatia unei flori pentru cel care se gandeste la un astfel de tatuaj.

Florile de lalea sunt asociate cu adevraul, cu iubirea adevarata, cu ambitia, cu pasiunea si cu indulgenta. Lalelele sunt puternic asociate cu ceea ce inseamna bogatia, iar un tatuaj intotdeauna va evidentia aceasta calitate.

Lalelele, sunt de asemenea, florile zodiei Berbec sau ale lunii aprilie si inseamna pur si simplu ca actiunile lor au anumite trasaturi personale pentru cei inascuti in luna respectiva. Daca te-ai nascut in luna aprilie, poti obtine un frumos tatuaj cu aceasta floare.

Tatuajele cu flori de lalea sunt foarte populare in randul femeilor si par sa includa o multime de elemente simbolice in concordanta cu personalitatea acestora. Tatuajele tribale cu lalele sunt o optiune excelenta pentru barbati. Tatuajele cu lalele au un aspect frumos, au un design simplu si se pot adauga o gama variata de alte semnificatii suplimentare.

Frumusetea unui tatuaj cu o lalea este foarte versatila, se poate obtine usor, iar de la mici flori pana la modele abstracte si indraznete se pot tatua pe diferite parti ale corpului. Lalelele sunt flori colorate, asa cum prefera cei care sunt mai energici si mai plini  de viata. Un citat frumos, numele cuiva special un motto de viata sau orice expresie care va place maxim poate fi integrat cu usurinta in modelul tatuajului cu lalea. Poate sa fie pe incheietura mainii, pe glezna, picior, gat, ureche, partea inferioara a spatelui sau chiar talie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.