stailer

Stailer te învață cum să economisești timp și bani

Probabil că mulți dintre noi considerăm o vizită la un salon de înfrumusețare drept o pierdere de timp și de bani. Aceasta prin prisma faptului că saloanele de acest tip, prin natura serviciilor oferite, nu sunt tocmai ieftine, dacă stăm să calculăm ora de lucru și efortul depus de stiliști în acest sens. De asemenea, ora sau orele petrecute la un salon de înfrumusețare ar putea fi folosite mult mai eficient, mai ales dacă punem la socoteală și timpul pe care îl petreci căutând un salon de beauty disponibil și, cel mai important, care să se plieze pe programul tău de lucru. Desigur, este un mod de gândire simplist, dar extrem de util, dacă ești o persoană care pune mare preț pe eficiență și pe folosirea judicioasă a banilor și a timpului personal.

Pentru cei care doresc într-adevăr să adopte o schimbare de look sau doar să îți întrețină în bune condiții coafura sau machiajul, am gasit acest articol în care îți vom explica, pe larg, cum poți face economie de timp și de bani atunci când dorești să beneficiezi de servicii profesionale de înfrumusețare.

Stailer vine în ajutorul tău cu o platformă menită să revoluționeze modul în care faci programări la saloanele de profil. Probabil că te-ai obișnuit deja ca, atunci când ai de onorat o invitație la o petrecere în familie sau la un cocktail organizat de companie, să pui mâna pe telefon, în încercarea de a prinde o rezervare la salonul de beauty. Știm cu toții că un machiaj profesional nu îl face oricine, astfel încât o recomandare în acest sens sau un salon despre care știi bine că are servicii profesionale de machiaj în portofoliu îți vor fi de mare ajutor.

De asemenea, poți opta pentru un salon care să dea un nou contur sprâncenelor și genelor tale, despre care se știe că pot schimba radical modul în care arăți. Un epilat facial sau corporal sunt floare la ureche dacă știi la cine să apelezi. Fără dureri, fără înroșiri ale pielii și alte surprize neplăcute. Nu  în ultimul rând, un masaj de relaxare sau aplicarea unor măști de rejuvenare facială le poți accesa cu ușurință dacă intri acum pe platforma Stailer. Aceasta reunește profesioniștii în industria frumuseții din orașul tău, aducându-i mai aproape de tine.

Iar dacă te gândești să faci o programare pentru weekend sau pentru orice altă ocazie specială, atunci ai nimerit în locul care trebuie.

Stailer vine în sprijinul tău cu un mod aparte de a face programări la saloanele de înfrumusețare

În doar trei pași simpli poți avea locul rezervat la salonul recomandat de prietena ta sau, mai mult, poți ajunge chiar în fața celui mai renumit stilist din oraș. Totul este să îi acorzi un minut din viața ta, în locul orelor pe care le petreceai deja căutând un salon pe placul tău pe internet. Este de ajuns să bifezi orașul în care locuiești, serviciile pe care le dorești în funcție de gen – feminin sau masculin, precum și ora programării, iar Stailer îți va afișa imediat saloanele disponibile.

Vei avea acces astfel la principalele informații care te interesează: date de contact, prețuri și locație. Iar dacă nu te descurci, ai toate informațiile necesare pe support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.