stailer

Stailer, aplicația pe care ți-o recomandăm!

Ce aplicații ai în telefon? Fiecare, în funcție de stilul de viață pe care îl are deține în telefon aplicații variate. Am ajuns să avem aplicații implicit pentru toate cardurile deținute. Avem aplicații care să ne scurteze timpul și să ne scutească de un efort în plus atunci când facem cumpărături, când plătim facturi și nu numai.

În privința programărilor la saloanele de hair and beauty aplicația recomandată este Stailer. Acest pas era poate unul firesc. Platforma cu acest nume venea să sprijine digitalizarea programărilor la saloanele de înfrumusețare. Instaleaza aplicatia Stailer și descoperă avantajele pe care ți le oferă aceasta!

Timp redus de efectuare a programărilor

Cât timp petreci în medie doar să cauți un salon unde să existe și loc liber în ziua dorită de tine și mai ales și la ora la care tu ai putea să mergi? Cât timp pierzi doar ca să cauți numerele de contact ale unui salon? Sau până când ți se răspunde? Este o adevărată nebunie să faci asta, mai ales în zilele noastre, când timpul este atât de prețios.

Fără să mai fii nevoit să suni de la un salon la altul, fără să fie necesar să revii cu telefoane pentru a ți se confirma o programare, prin aplicația Stailer ai totul la îndemână, direct pe telefon.

Acces gratuit

Românul s-a învățat cu expresia dai un ban, dar stai în față. De altfel parcă s-a și născut o tradiție de a sta la coadă. De ce să pierzi timp și energie făcând asta când îți este infinit mai ușor să setezi totul direct dintr-o aplicație? Stailer îți oferă acces gratuit la lista de saloane disponibile. Nu doar că nu vei fi taxat pentru că folosești Stailer pentru căutări, însă și programările efectuate astfel sunt gratuite. Nu ești taxat nici dacă anulezi o programare și nu va conta de câte ori repeți această experiență.

Acces gratuit și nelimitat la lista de saloane înseamnă totodată și posibilitatea de a descoperi alte și alte locații din orașul tău. Pentru mai multe detalii vezi si aici.

Stailer, prezent în 41 de orașe

Cei interesați să folosească metoda online pentru a se programa la saloane trebuie să știe că Stailer este deja prezent în 41 de orașe. Sunt zeci de saloane prezentate în detaliu, de la cât costă un serviciu, cât ar dura acesta și până la fotografii din interior sau recenzii ale clienților. Așadar, totul este știut dinainte de a merge la salon.

Cu posibilitate de a reveni în pagină sau aplicație pentru a lăsa și o recenzie, cei care au folosit Stailer deja sunt mulțumiți. Pentru că fără să se mai încurce în detalii, au în același loc toate informațiile necesare. Platforma și implicit aplicația Stailer sunt testate și sigure.

Până la urmă, dacă tot ești sceptic, gândește-te că nu ai nimic de pierdut. Încearcă această metodă, instalează aplicația și testează. Aceasta este gratuită, disponibilă în App Store, App Gallery sau Magazin Play. Detalii complete în pagina oficială.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.