Solutii rentabile pentru reducerea costurilor cu incalzirea

Cautam confort pentru propriile locuinte din toate punctele de vedere. Ne dorim o casa racoroasa pe timp de vara si o casa bine incalzita pe timp de iarna. Vrem sa avem toate utilitatile si sa ne punem la curent cu fiecare evolutie tehnologica, pentru a ne imbunatati gradul de confort. O astfel de misiune nu este una imposibila, in special daca se apeleaza la solutii eficiente cum sunt cele oferite pe www.saluscontrols.ro.

Tinand cont de faptul ca traim, in momentul de fata, in era smart, nu e de mirare ca solutiile oferite de producatori se orienteaza in aceeasi directie. Salus Controls, prin site-ul oficial, ofera astfel de solutii pentru locuinte.

Cum majoritatea proprietarilor au ales debransarea de la reteaua centralizata, optand pentru alternative diverse de a obtine agent termic si apa calda menajera, solutiile imbunatatirii confortului in acest sens sunt la fel de diversificate. Tot mai multi opteaza in momentul de fata pentru centrale termice individuale, cu preponderenta din categoria celor pe gaz – pentru apartamente, in timp ce casele la curte gasesc solutia centralelor pe lemne. Incalzirea poate fi oferita in acest mod prin radiatoare sau prin sisteme de incalzire prin pardoseala. Indiferent de optiuni, la Salus Controls pot fi gasite echipamente care sa eficientizeze consumul si care sa creeze acel grad de confort dorit.

Gama de produse oferite de Salus Controls face parte din acea categorie de echipamente absolut necesare pentru casele inteligente. Termostatele digitale eficiente deschid oferta, ajutand la o diminuare a consumului de agent termic prin posibilitatea reglarii temperaturilor pe intervale orare, zile ale saptamanii sau in functie de perioadele zi-noapte. Pompele de recirculare continua gama de solutii ce promoveaza confortul termic in orice locuinta, contribuind de asemenea la reducerea consumului prin recircularea apei calde in instalatia termica, fara a mai fi nevoie de atat de multe cicluri de pornire-oprire si incalzire a apei efectuate de centrala.

Topul gamei de produse este reprezentat de solutii intr-adevar inteligente pentru locuinte. Sistemele iT500 si iT600 reprezinta adevarate revolutii pe categoria de termostate. Concepute pentru a putea regla temperatura pe diferite zone de interes, pe intervale orare si perioade, de la caz la caz, astfel de sisteme pot fi accesate prin internet – in acest fel iti poti incalzi locuinta inainte de a ajunge acasa, de oriunde ai o conexiune la internet, fie de pe laptop, PC, tableta sau smartphone.

Prin toate solutiile oferite, o gama variata de produse ce ajung sa ofere excelenta pe piata sistemelor de control a instalatiilor termice, Salus Controls devine partenerul ideal pentru orice proprietar ce isi doreste confort la costuri accesibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.