Smecherii pentru a-ti depista statutul relatiei

Pe langa a inchiria un avion cu mesaj pe care sa scrie „Draga X, ce reprezinta de fapt relatia noastra, nu ca mi-ar pasa prea tare pentru ca sunt foarte indiferenta in legatura cu asta” care sa treaca peste casa lui, mai exista cateva trucuri pentru a va defini relatia(La fel de bine cum este si a intreba direct).

Mai intai vezi daca ai nevoie de o asemenea relatie

Cateodata, atunci cand un tip incearca sa faca pe inabordabilul, ajungi prin a deveni obsedata si a incerca sa lamuresti situatia si statutul relatiei voastre, pe cand de fapt tu esti multumita cu a ramane la etapa „no strings atached”.

Asa ca mai intai de toate asigura-te de ceea ce vrei. Fii sigura ca acest lucru este cel de care ai nevoie si de care iti pasa, si nu este doar un joc pe care vrei sa-l castigi.

Creaza un moment in care veti da peste un prieten de-al lui pentru a vedea felul in care i te prezinta

In acest moment vei spera sa dai de un raspuns gen „Aceasta este iubita mea!” in loc de unul gen „Aceasta este Claire..a mea!”.

Spune-i ca vrei sa-l transformi intr-un numar de contact de urgenta in cazul unei spitalizari si ai nevoie sa stii ce sa scrii in dreptul punctului legat de statutul relatiei

Chiar daca banuiesc ca se poate sa treci si doar un simplu semn mare de intrebare in aceasta sectiune, poti apela si la acest truc. Te simti bine ca nu mai trebuie sa o pui pe mama ta pe primul loc tot timpul, nu?

Te-ai inteles cu niste prieteni de-ai tai sa vina la o petrecere la care sunteti voi si sa va intampine cu „Si ce sunteti voi mai exact, dragilor?”

Aceasta nu este o tactica prea matura, insa daca este indeplinita cum trebuie fara a parea prea aparenta, poate deveni cea mai buna metoda de a afla care este treaba cu voi doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.