Probleme pe care doar cei cu prea multi prieteni le inteleg

Ce? Nu consideri ca a avea o gramada de prieteni este o problema? Poate pentru tine, pentru ca nu te-ai confruntat vreodata cu asta, insa pentru cei care intr-adevar nu stiu intre cine sa se mai imparta este o adevarata problema ce necesita rezolvare.

A trebui sa iei o decizie legata de care petrecere de burlacie sau logodna ar trebui sa fie prioritatea ta este destul de grea, mai ales avand in vedere faptul ca toti prietenii tai iti sunt dragi si tii la ei in mod asemanator, si binenteles vrei sa-i bucuri pe fiecare cu prezenta ta.

A stabili pentru weekendul asta la ce eveniment sa mergi mai intai si pe care sa-l refuzi este o adevarata bataie de cap. Este de fapt ca si cum ar trebui sa decizi ce fel de prajitura vrei sa mananci pe loc, una de ciocolata sau una cu umplutura de cirese. De fapt, la propriu chiar asa este.

Atunci cand te suna si iti dau mesaje o gramada de prieteni pentru a merge cu fiecare in parte la vreun club sau la vreun concert intr-o zi libera este iarasi un lucru greu de decis, pentru ca si tu in aceeasi masura ai vrea sa le poti spune „da” la toti si sa te bucuri de fiecare distractie in parte, asadar a merge cu toti cei care te-au apelat intr-un club pare o modalitate mult mai usoara de a-i multumi pe toti in acelasi timp. Acum, pana la urma, depinde de ei daca sunt de acord cu asta.

A-ti cheltui toti banii pe bauturi in fiecare noapte atunci cand iesi intr-un bar este pur si simplu prea mult. De asemenea, a trebui sa platesti nota pentru toti prietenii care pleaca mai devreme de la o ieseala si nu iti lasa partea pentru ce au consumat este iarasi un lucru detestat de tine, insa atunci cand ai multi prieteni trebuie sa le fii un adevarat prieten, nu-i asa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.