portal-for-nvidia-shield

Portal si Half-Life 2 pe Android

Doua din cele mai renumite titluri ale celor de la Valve, vor fi dispobile pe sistemul de operare Android. Vesti bune pentru fanii jocurilor si pentru utilizatorii Android, insa nu chiar pentru toti, pentru a putea juca Portal si Half-Life 2 va trebui sa posezi un Nvidia Shield, jocurile fiind disponibile doar pentru acest device.

Ambele jocuri sunt disponibile prin intermediul Play Store, la pretul de 9.99 $, desi sunt compatibile doar cu Nvidia Shield. Cat despre compatibilitatea cu alte dispozitive ce ruleaza Android ca sistem de operare este putin probabil ca vom avea parte de aceasta bucurie. Aceasta actiune este mai mult ca sigur un rezultat al colaborarii dintre Nvidia si Valve, si probabil ca jocurile vor fi disponibile exclusiv pe platforma oferita de Nvidia. Ar fi totusi destul de complicat sa joci cele doua jocuri fara a folosi un controler.

Cu siguranta ca vor exista hackeri care vor dori si vor incerca sa implementeze jocurile pe Android, insa de putine ori sa-a ajuns la un rezultat stabil, capabil sa ruleze pe majoritatea telefoanelor  si tabletelor care ruleaza Android ca sistem de operare.

Ambele jocuri par sa ruleze fara probleme pe Shield, si daca e sa fim realisti grafica acestora nu este una tocmai solicitanta. Cu toate acestea Portal are o grafica mult mai buna decat Half Life 2, Portal fiind lansat in 2007 cu 3 ani mai tarziu decat a doua parte Half Life.

Ramane de vazut insa, ce incasari vor reusi cei de la Nvidia sa inregistreze cu aceste doua jocuri, avand in vedere ca jocurile majoritatea gamerilor, si majoritatea celor care detin un Nvidia Shield, au jucat probabil cele doua jocuri. Daca va fi un succes, nu putem decat sa-i laudam pe cei de la Nvidia, insa avand in vedere ca Shield nu este foarte popular, succesul este putin probabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.