pictura pe numere freedom de la pictorul fericit

Pictorul Fericit – Noul tau hobby ar trebuie sa fie pictura pe numere!

Fiecare dintre noi trebuie sa aiba un hobby. Este modul prin care ne deconectam de la ecrane, prin care ne descoperim pe noi insine, prin care ne relaxam si are loc dezvoltarea noastra personala. Iar prin pictura obtii mai mult decat atat, obtii creatii facute de propria ta mana, in care ti-ai dedicat timpul si pus sufletul, pentru a transmite celor ce le privesc o parte din sentimentele si trairile tale interioare. Insa, daca nu prea esti talentat, ce e de facut? Apelezi la Pictorul Fericit, fiindca aici gasesti tablouri pe numere dintre cele mai variate, kituri complete si panze pe sasiu gata de a fi pictate.

Ce gasesti intr-un kit de la Pictorul Fericit

Odata ce ai ales tabloul preferat de pe site, nu mai ai nevoie de nimic altceva. Decat poate de un sevalet reglabil, daca iti doresti sa stai mai confortabil cand pictezi. Kit-ul contine panza pe sasiu, numerotata si delimitata, schita dupa care sa te ghidezi, vopselurile necesare cu numere inscriptionate pe capace si pensule. Tabloul vine intr-o cutie frumoasa cu maner, ca sa-l poti lua cu tine oriunde vrei sa te bucuri de pictat. Tu doar trebuie sa aplici cu pensulele culorile in numerele de pe panza si voila! In cel mai scurt timp ai sa ai un tablou parca realizat de un profesionist, ideal de a-l expune ca decor in casa. Citeste aici detalii suplimentare.

Pictura pe numere este ideala atat pentru novici, cat si pentru cei ce au deja skill-uri artistice. Fiindca este terapie pentru suflet si minte, este un mod ideal da a uita de griji, o forma de meditatie ce relaxeaza atat trupul, cat si mintea.

Iar dupa ce incepi acest hobby va fi imposibil sa nu devii addicted cand vezi ce poti face cu propria ta mana. Intr-atat de mult, incat vei fi din ce in ce mai bun, vei avea mai multa dexteritate si curaj de a experimenta. In acel moment poate ca iti vei dori sa incepi un tablou de la zero, fara ajutor. Chiar si in acest caz bazeaza-te pe Pictorul Fericit, fiindca pe site gasesti panze pe saziu albe sau negre de diferite dimensiuni, culori acrilice, cu ulei sau vinilice, seturi de pensule si cutite, palete pentru culori, diluant, vernis si multe altele.

Acceseaza pagina oficiala www.pictorulfericit.ro si alege tablourile pe numere care sa-ti decoreze casa.

Contact: 0754459540

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *