orase viata noapte fabuloasa

Orase cu o viata de noapte fabuloasa

Atunci cand esti tanar si vrei sa te distrezi  foarte tare si foarte mult, chiar si atunci cand mergi in alte tari straine, nu trebuie decat sa vizitezi urmatoarele orase pentru a ramane cat mai impresionat, dar mai ales pentru a te distra de minune pe meleaguri straine. Daca atunci cand soarele dispare, tu preferi sa iesi afara si sa iti faci de cap alaturi de alti „nebuni” ca tine, atunci cu siguranta ca aceste orase cu o viata de noapte fabuloasa sunt pentru tine.

Berlin, Germania

Viata de noapte in capitala Germaniei ar trebui pur si simplu prescurtata doar la „viata”, pentru ca, de fapt, este ceva ce se desfasoara incontinuu, zi si noapte. Pe langa toate acele numeroase si grozave zone pentru cei care adora sa se perinde prin puburi (Berlin poate sa te multumeasca chiar cu cele mai super beri din lume), orasul este faimos pentru cluburile sale de muzica. Unii oameni numesc orasul Berlin „Capitala muzicii tehno” cu cele mai faine evenimente de muzica electronica.

Sao Paolo, Brazilia

Ca unul dintre cele mai mari orase din lume si ca un centru de afaceri important, Sao Paulo are de asemenea una dintre cele mai agitate vieti de noapte din lume. Viata de noapte de aici incepe destul de tarziu-cluburile nu se aglomereaza de obicei decat dupa 12 noaptea. De vreme ce Sao Paulo este un oras al afaceristilor, este mai putin casual decat Rio de Janeiro. De fapt, chiar cateva cluburi de noapte de aici nu te vor lasa sa intri inauntru fara costum. Cele mai populare si mai vibrante zone ale vietii de noapte sunt Vila Madalena, Vila Olimpia, Itaim, Moema, Jardins sau Consolacao.

Paris, Franta

Casa muzeurilor de clasa mondiala, a monumentelor istorice si a arhitecturilor briliante, Paris, cateodata numit si  „Orasul luminilor”, este de asemenea o destinatie  majora a vietii de noapte europene. Stilurile cluburilor difera in fiecare zona: Champs-Elysées si imprejurimile sale ofera cluburi foarte selecte si de VIP-uri, Grands Boulevards  este mai mult despre muzica: rock, techno si cluburi funky cu DJ grozavi, si Pigale are unul dintre cele mai faimoase cabarete din lume- Moulin Rouge. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.