heartbleed

O iubesti, te iubeste, dar amandoi aveti o relatie cu altcineva

Poate ca ti s-a intamplat sau nu, dar o cunosti de mult si mereu ai simtit o atractie pentru ea, si sentimentul e reciproc, si de multe ori probabil ca v-ati adresat intrebarea, cum ar fi daca ati fi impreuna, doar ca un singur lucru va opreste, faptul ca amandoi sunteti intr-o relatie cu altcineva, la care tineti foarte mult.

E o situatie destul de ciudata, o situatie in care nu stii ce sa alegi, ce sa faci, si daca ai de gand sa faci ceva in privinta asta, trebuie sa te gandesti foarte bine daca merita riscul si care sunt consecintele.

Poate ca daca nu ati fi in relatii diferite probabil ca ati fi impreuna si ca totul ar fi cum v-ati dori, sau nu ?

Ce anume va atrage ? probabil ca sunt acele neajunsuri pe care nu le gasesti in relatia actuala, poate ca e doar un refugiu in momentul in care ceva nu merge bine in relatia ta, ce creeaza aceasta atractie ce o face sa fumege, insa daca ar fi sa ii dai foc, ce s-ar intampla, ar fi la fel de intens focul precum ti-l imaginezi sau va fi doar o flacara imensa la inceput ce va ajunge apoi la aceeasi intensitate ca in relatia actuala.

Daca insa exista o relatie fizica intre voi, pe care doar voi o stiti, atunci aveti grija sa nu faceti genul de greseli involuntare care v-ar da de gol, spre exemplu sa spui numelui amicului cand esti intr-un moment intim cu iubitul, sau invers, ceea ce va duce la anumite confirmari ale unor ganduri, deoarece suspiciuni probabil ca deja sunt.

Ideal ar fi sa va hotarati ce vreti sa faceti intr-o astfel de situatie, si daca nu sunte-ti foarte decisi in aceasta privinta puteti continua in acealasi fel, doar sa nu raniti pe cei din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.