Motocoasele merita investitia – detalii despre care nu iti spune nimeni privind alegerea potrivita

Atunci cand intri intr-un magazin de profil, cu scule, unele, echipamente iti sunt sugerate anumite produse in functie de criteriile pe care le spui sau nu vanzatorului. Uneori insa micile detalii fac diferenta. Asadar, motocoasa, daca este trecuta pe lista de necesitati, trebuie sa stii ca specificatiile sale sunt importante pentru randamentul la care te astepti cand vei folosi un astfel de echipament.

Cand bugetul dicteaza investitia

De cele mai multe ori banii dicteaza totul. Doar ca ieftin nu este neaparat si bun, asadar exista un risc aici de a alege ceva ce nu corespunde cu nevoia ta, ci doar cu bugetul disponibil. Daca tot investesti in calitate, poti face si un compromis. Spre exemplu, la Bricolaj Market vei gasi si variante de finantare daca doresti. Achizitia o poti face online si, la fel ca in magazinul fizic, primesti la pachet si garantia produsului.

Motocoasa este utila atat pentru cei care stau la casa si au gazon de intretinut, cat si cei care stau la apartament si au si gradina de ingrijit, spatiul verde de langa bloc. Ingrijesti peluza, tai iarba, buruienile, ba chiar poti si ingriji arbustii mici sau gardul viu.

Cum alegi o motocoasa

In primul rand, vei tine cont de suprafata. Daca ai o gradina mica sau medie poti folosi motocoasa pe benzina sau cea electrica cu fir. Pentru suprafete mai mari si utilizare mai indelungata a motocoasei sunt de preferat cele cu acumulatori.

La capitolul puterea motorului tine cont de variantele hobby. In schimb, daca ai suprafete de 5.000-10.000 de metri patrati vei dori o motocoasa profesionala.

Asadar, raportat la modul de folosire, unde anume si cand o vei folosi, poti alege pe cea cu motor in 2 sau 4 timpi sau pe cea cu alimentare electrica. Sunt optiuni pe care le regasesti in portofoliul de la Bricolaj Market.

Tine cont de…

  • Sistem antivibratie si de zgomot – de obicei cand facem astfel de investitii si nu numai, prea putin ne gandim la astfel de detalii. Insa, pentru siguranta si modul facil in care o vei folosi, in mod sigur te va interesa sa nu vibreze prea mult incat sa nu ai stabilitate sau sa polueze fonic prea mult.
  • Treptele de viteza – ajustarea acestora iti va permite sa adaptezi totul la suprafata pe care o ai.
  • Cat este de grea – cele ce se poarta pe umar poate ca iti par mai usor de folosit, dar chiar si asa, daca au o greutate prea mare te vor obosi in timpul folosirii.
  • Volumul rezervorului – din acelasi principiu cu firul electric versus acumulator, in functie de volumul pe care il are rezervorul te vei opri de mai multe ori pentru reincarcare. Asta inseamna ca te intrerupi de cateva ori, iar timpul pana la finalizarea sarcinii va fi mai lung.

Intreaba specialistii Bricolaj Market ce branduri de motocoase sunt mai populare, care dau randament mai bun si alte detalii tehnice. Vezi si pe site informatii care sa te ajute sa decizi ce iti este potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.