Mame si fiice

Mamele noastre ne influenteaza emotiile, insa de asemenea ne asigura o mostenire unica legata de frumusete. Acestea sunt de obicei cele mai semnificative si constante prezente din vietile noastre, ale fiicelor.

Cu cat ne maturizam de la stadiul de fete la stadiul de femei, zambetele, vocile, gesturile si gusturile noastre nu pot sa nu fie influentate de prezenta lor in viata noastra. Asemanarile in felul in care ne prezentam si ne purtam cu ceilalti servesc drept testimonial vizual al legaturii puternice dintre noi si ele.

In majoritatea cazurilor de relatii dintre mame si fiice, ideile mamelor despre frumusete si ingrijire sunt de fapt preluate si probate de catre fiicele acestora, in timp ce femeile cu cea mai mare multumire legata de infatisarea lor sunt acelea care le-au dat drept exemplu de influenta pe mamele lor, inca din copilarie.

Ca mame, trebuie sa fim constiente legat de masura influentei pe care o avem si o folosim intr-un mod pozitiv. Tine de responsabilitatea noastra adresata fiicelor noastre sa ne celebram frumusetea prin intermediul unor activitati si comportamente pozitive.

A impartasi ritualuri de frumusete este unul dintre cele mai simple si puternice modalitati prin care putem sa ne conectam mai usor cu fiicele noastre, sunt acele momente in care comunicam reciproc valoarea frumusetii personale.

Asa cum o mama acorda incredere si frumusete naturala fiicei sale, asta o poate ajuta sa isi recunoasca si sa isi aprecieze propria atractivitate. Mamele noastre ne indica un drum al frumusetii pe care mai apoi il transformam intr-un drum propriu cu ajutorul increderii ce provine din suportul si dragostea lor catre noi.

Odata ce ne simtim in siguranta cu ceea ce suntem si cine suntem noi, o schimbare intervine in relatia noastra cu mamele noastre, in timp ce ne ghidam mamele in mod permanent prin lumea evoluata a produselor de infrumusetare si a tratamentelor pentru ingrijire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.