intentii excitare femeie

Intentii de excitare a unei femei

Sunteti pusi in fata unui moment mai intim sau pur si simplu el simte nevoia sa te excite putin inainte de a trece la treaba, chiar daca tu nu ai chef. Asa ca incepe sa faca diverse lucruri care, crede el, ca te-ar putea umezi putin si ti-ar putea duce ceva placere pentru partida de sex ce va urma. Ce face, asadar?

Te cuprinde pe la spate si incepe sa iti maseze sanii astfel incat sa gaseasca sfarcurile si sa le faca sa se excite. Este ca si cum ar crede ca sanii tai sunt butoanele magice care ti-ar putea creste libido-ul, astfel incat acesta continua sa ti-i alinte pana cand vei ceda si vei fi pregatita de orice. Pouf si gata! Da, da.. cu siguranta este atat de usor in imaginatia lor!

De asemenea, a-ti cere o favoare sexuala ca si cum ti-ar cere sa cumperi ceva de la supermarket, este o metoda intalnita des la masculii cocosi care vor sa-si impresioneze iubita si sa o faca sa se simta bine. Ce bine? Mai degraba el s-ar simti bine decat tine. Nu este ca si cum ai vrea tu sa faci ceva din proprie initiativa; el este cel care o cere si se mai asteapta sa-ti faca si placere. Woow! Cata minte!

Atunci cand te trezeste oricand are el chef de ceva. Binenteles ca imbratisarile si sarutarile pot duce la sex, insa nu cand cineva este deja in lumea viselor si se va trezi mai degraba morocanos ca i-ai intrerupt somnul, si nu va dori nici macar sa te priveasca in fata, daramite sa mai treaca si la actiune. O femeie nu ar face altceva decat sa se prefaca in continuare ca doarme, chiar daca el ii baga limba in ureche. Sa faca asta pana cand s-o satura si tot nu te trezesti sa-i faci pe plac!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.