Inteligenta tehnologie a viitorului

Exista fel si fel de aparaturi si dispozitive pentru locuintele noastre care ne usureaza munca si transforma din activitatile noastre zilnice stresante in niste activitati zilnice mult mai placute si mai distractive.

De la telefoane, ceasuri de camera sau aparate electrocasnice inteligente, echipate cu tot felul de sisteme smart care ne afiseaza si ne spun ceea ce avem de facut, si pana la toalete inteligente care ne demonstreaza daca suntem sau nu bolnavi, toate aceste tehnologii de viitor ne vor invada intr-o anumita zi si vor fi ceva deja obisnuit in toate locuintele noastre.

De exemplu, toaletele inteligente dispun de unele trasaturi speciale cum ar fi odorizarea automata sau sisteme de tras apa automat, dar de asemenea si scaunele incalzite sunt niste caracteristici foarte foolositoare. In special aceasta ultima trasatura deoarece nimenu nu doreste sa stea pe un capac de toaleta rece.

Poate ca intrec putin masura, insa capacele de toaleta proiectate de Kohler’s Numi sunt unele dintre cele mai avansate si mai inteligente toalete de pe piata. Acestea includ incalzitoare integrate pentru picioare, capace incalzite, odorizanti, aer conditionat, bidee, acoperire activata de senzori, si binenteles un ecran cu touchscreen luminat cu suport pentru MP3-ul tau. Da, poti asculta muziza in timp ce..faci ce ai de facut.

Cablul TV este peste masura de scump, invechit si cam neconvenabil in zilele noastre. Boxele lente si greoaie sunt doar o mica parte din marea problema. Nu ar trebui sa ne surprinda ca o revolutie in masa se intampla chiar acum, in materie de tehnologie.

Viitorul distractiei se regaseste intr-un sistem centralizat care asigura proprietarilor de case, si invitatilor acestora, acces instant la placerea digitala. Multumita abonamentelor bazate pe internet la servicii precum Netflix, Hulu si chiar la YouTube, detinatorii de case pot avea acces la continut live de TV relativ ieftin. Bineteles, asta depinde de o conexiune decenta la internet, ceea ce reprezinta o alta problema aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.