stailer

Încearcă Stailer și descoperă o cale mai facilă de a te programa la salon

Chiar dacă frecventezi salonul de înfrumusețare mai rar, atunci când ai nevoie de o programare vei merge pe varianta clasică. Suni, aștepți confirmare, revii cu telefoane până când obții ce te interesează și ai deja suficient timp pierdut încât să nu mai ai răbdare cu nimic. Există o cale mai facilă pentru a face asta și se numește Stailer.

Alege calea convenabilă ție – este gratuit!

Poate că ești deja obișnuit cu tot felul de aplicații pe care le folosești pentru diverse task-uri, să îți fie mai ușor să comanzi prânzul sau ținutele favorite. Poate că ești obișnuit să plătești totul online, să folosești cardul în acest sens și cu câteva click-uri să rezolvi totul. Ei bine, Stailer nu impune să instalezi vreo aplicație și nici să îți lași contul înregistrat, nu impune să plătești ceva, nici măcar o taxă pentru rezervarea de dată. Este gratuit și ușor de folosit. Intra aici pentru informatii extra.

Concret, accesezi pagina și cu câteva detalii pe care le selectezi creezi un filtru pentru tine – serviciul dorit, pentru cine este, în ce oraș și la data și ora dorită. Până la acest moment Stailer a reușit să se extindă în orașe precum Iași, Bucureșți, Timișoara, Cluj Napoca și Oradea. Alege sesiunea de epilat, tuns, masaj sau ce te interesează, setează reperele tale și filtrul îți afișează cu viteza luminii care sunt saloanele ce corespund preferințelor tale.

Dacă ai face asta pe cont propriu și în stil clasic, încât să cauți contact pentru fiecare salon în parte, pierzi cel puțin o jumătate de zi încercând să telefonezi, să ți se răspundă și să găsești potrivirea între dorința ta și programul disponibil – al tău, dar și al stilistului. Așadar, avantajul numărul unu se referă la faptul că prin Stailer găsești cu mult mai ușor salonul potrivit ție.

Tot în cadrul acestei platforme poți și să te programezi. Iar asta înseamnă un minim de efort, căci totul se va întâmpla online, din nou. Saloanele înscrise aici îți permit să faci asta, fără să mai fie necesar să suni, să confirmi telefonic o programare. Ai date de interes expuse aici, de la cât ar costa serviciul selectat de tine și până la ghidul care să te ajute cu localizarea, fotografii din salon, chiar și recenzii ale unor clienți.

Pentru tine și pentru cei dragi, Stailer se va dovedi a fi de mare ajutor

Poate că nu îți dai seama cât timp pierzi cu mici detalii din viața ta. Însă, în era puternic marcată de digitalizare, ar fi chiar păcat să nu te bucuri de toate avantajele vieții moderne. Cam așa se rezumă toată povestea aceasta. Stailer îți va fi de mare ajutor. Poți folosi platforma oricând, de oriunde, atât timp cât ai o conexiune bună la internet. Nu ești limitat ca număr de programări, poți să faci asta pentru tine sau oricând și ori de câte ori ai nevoie și pentru cei dragi ție.

Află mai multe despre asta din pagina oficială.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.