GoogleGlass_15

Google Glass provoaca dureri de cap

In urma cu cateva saptamni cei de la Google anuntau ca vor pune din nou la dispozitie ochelarii Google Glass publicului larg. Publicului care avea la dispozitie suma de 1500 de dolari si doreau sa incerce prototipul celor de la Google. Cu cateva luni mai devreme Google a facut aceeasi figura in care a pus la dispozitie Google Glass pentru o serie de persoane care aveau de cheltuit 1500 de dolari.

Pe langa faptul ca acesti ochelari ajung sa provoace o durere destul de mare in buzunarele utilizatorilor acestia nu se rezuma doar la acest lucru. Multi utilizatori au ajuns sa se planga de faptul ca dupa utilizarea acestor ochelari Google Glass se pare care acestia s-au trezit cu dureri mari de cap.

Cei de la Google au afirmat faptul ca Google Glass provoaca acest tip de dureri in primele zile de la utilizare sau ca urmare a folosirii indelungate a ochelarilor. Un medic din echipa Google a spus ca utilizatorii Glass se vor lovi de aceeasi durere de cap pe care o experimenteaza si cei care isi achizitioneaza o noua pereche de ochelari de vedere.

Cu toate ca Google Glass nu vine cu o serie de averitzari oficialii Google au spus ca nu este nevoie. Problemele sunt legate de ochiul drept deoarece ecranul pe care urmaresti toate notificarile si ce faci pe Google Glass este amplasat in partea de dreapta.

Google a afirmat faptul ca Google Glass nu sunt destinati pentru a fi folositi perioade indelungate de dimp. Nu sunt facuti pentru a urmari un maraton de filme sau pentru a citi romane in fiecare seara. Acestia au fost realizati cu scopuri mai putin solicitante pentru ochi si aunme sa faci o fotografie, sa iti verifici mail-ul si sa observi eventualele notificari pe care le vei primi in decursul unei zile.

Ca si orice lucru, acesta are o limita, pana si Google Glass.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.