gandire barbat

Gandirea barbatilor despre femei

Barbatii sunt mereu confuzi despre ceea ce gandesc femeile. Si chiar daca ei spun ca ne este greu sa ne inteleaga, ne fac fericite. Noi le dam semne diferite pentru a face cate o aluzie la ceea ce ne dorim acum, dar de multe ori nu isi dau seama de adevaratul sens al cuvintelor. Modul de gandire al femeilor este cea mai creativa tehnica, pentru ca in timp ce barbatii se bazeaza pe logica, femeile se bazeaza pe ceea ce simt, ceea ce considera ca le aduce implinire sufleteasca.

Este o mare diferenta intre a intelege un barbat si a intelege o femeie, diferenta majora care duce si la unele neintelegeri intre genuri. Daca iti doresti sa intelegi mai bine partenera de viata, citeste unele din cele mai adevarate secrete despre femei.

Cum sa te apropii de femei?

Principalul secret pe care barbatii vor sa il inteleaga la o femeie este momentul cand se pot apropia de aceasta si de a o aborda. Ei nu stiu niciodata cand este momentul oportun. De fapt aceasta incercare se vede atunci cand relatia devine mai apropiata si el totusi ezita sa spuna mai multe. Unii sunt destul de curajosi pentru a face primul pas, iar altii se tem sa nu fie respinsi de catre femei si nu li se pare prea familiar acest sentiment. Poate ei nu isi doresc sa arate ca un pierzator, in ciuda faptului ca, atunci cand se apropie sunt respinsi la un anume nivel.

Femeilor le plac barbatii rai

Unii barbati tind sa creada ca femeile au o atractie pentru barbatii rai, cu un caracter dur si implicit cu o personalitate puternica. Unora le place cand prietenul lor este nepoliticos, este agresiv sau dur si cu toate acestea are unele trasaturi cu adevarat masculine. De fapt, acesta este un mit. Fetele vor sa fie tratate ca printese si urasc atunci cand semnificatia lor este neglijata. Desigur, vrem ca persoana masculina sa fie increzatoare si curajoasa, dar asta nu inseamna sa fim intr-o relatie abuziva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.