carti de credit

Fara carduri de credit, fara probleme

In cazul in care te decizi sa renunti in mod definitiv la cardurile de credit, mai bine te-ai asigura ca ai noste bani de rezerva pentru cazul in care intri in somaj, ai nevoie de bani urgent pentru a plati datorii sau pentru unele situatii de urgenta. Asigura-te ca fondurile tale de economii pentru situatii de urgenta sunt accesibile. Un card de debit conectat la contul tau de economii va trebui sa iti permita sa retragi bani de la un ATM, altfel va trebui sa platesti niste taxe.

Vei dori de asemenea sa alegi o insitutie care este localizata pste tot in tara pentru a putea merge si retrage bani oricand vei calatori, chiar daca te vei decide ca nu ai nevoie de un card de credit sau daca vei avea nevoie pentru a face o achizitionare de bani. Inspre final, ia un carnet de cecuri cu tine in timp ce vei calatori si vei da de vreo situatie de urgenta in care ai nevoie de bani.

Foloseste un card de debite. Te poti inca bucura de convenianta a introducerii unui card la vreo verificare fara a folosi de fapt un credt de card. Un card de debite este conectat la contul tau de finante, astfel incat costurile cumparaturilor vor fi debitate direct din contul tau de finante in loc de a-ti face datorii.

Cardurile de debit sunt grozave pentru acele momente in care nu vrei sa folosesti bani(sau nu poti foosi bani, in cazul in care vanzatorii nu accepta altceva decat carduri de credit). Acestea iti permit de asemenea optiunea de a face cumparaturi online sau de a plati cheltuieli necsare lunare. Cardurile platite in prealabil sunt o alta optiune grozava, cu toate ca acestea sunt de obicei pline de taxe foarte mari si pot ajunge sa te coste chiar si mai mult decat daca ai fi folosit un card de credit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.