stailer

Esti din Cluj si vrei o programare la salon azi? – Stailer este solutia

Stailer este solutia multor probleme, dar cel mai important este cheia pentru a economisi timp. In acelasi timp ofera oportunitatea de a stabili o programare pentru orice serviciu de care iti doresti sa beneficiezi.

Stailer activeaza momentan in Cluj, Timisoara, Iasi si Oradea, dar are planuri de a se extinde si in alte orase ale tarii in cel mai scurt timp. Este o platforma gratuita de care poate beneficia oricine chiar daca nu are cont creat.

Vino cu partenerul la salon

Pentru un rasfat din cand in cand poti face 2 programari la salon in acelasi timp ca sa beneficiezi si tu de tratamente speciale, dar si iubitul tau, pentru a va relaxa dupa o luna grea de munca si griji nenumarate.

Poti opta pentru varianta de masaj de relaxare pentru barbati in Cluj care detensioneaza muschii si poate da un alt vibe si stare de bine dupa sedinta programata cu ajutorul Stailer, care poate fi combinat cu un masaj facial pentru hidratarea fetei in perioada de ger care afecteaza cel mai mult tenul.

Un cadou inedit pentru ziua femeii, in caz ca ai ramas fara idei ai putea sa optezi pentru un masaj relaxant pentru femei in Cluj pentru a-ti surprinde iubita in cel mai placut mod. Te poti ocupa de toate detaliile de pe telefon  si pe ea o anunti doar ora, data si locul.

Cu Stailer poti face programari si pentru o persoana draga si mesajul de confirmare il primesti tu si tot ce trebuie ea sa faca este sa fie prezenta in momentul potrivit,la locul potrivit. Pentru a nu rata programarea in toata agitatia zilei, poti stabili un reminder care sa te ajute sa eviti acest lucru, daca ai cont creat.

Simplu si rapid

Platforma se poate accesa foarte usor si necesita numai acces la internet. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi din lista orasul, data si ora, si serviciul de care vrei sa beneficiezi.

Daca in caz de orice problema nu mai poti ajunge la programare poti anula din platforma si stilistul va primi mesaj in timp util astfel incat sa isi restabileasca ordinea programarilor si nimeni sa nu fie incurcat. Indiferent daca vrei sa iti refaci manichiura pentru ca te-ai plictisit de culoarea pe care o ai deja de 3 saptamani sau daca vrei sa iti schimbi tunsoarea dupa ani si ani in care este la fel, pe Stailer gasesti serviciul de care ai nevoie.

In orice zi poti sa iti eliberezi agenda si vrei sa mergi sa te rasfeti la un salon, in cativa pasi simpli se poate rezolva. Platforma afiseaza lista saloanelor si se pot vedea si pozele stilistilor dar si lista de preturi. Pentru a evita drumurile gresite spre salon, poti accesa harta inclusa care te ajuta sa ajungi fix la locul potrivit.

Daca vrei sa iti faci acum o programare acceseaza Stailer si pentru orice informatii suplimentare poti contacta reprezentantii la adresa de e-mail support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.