erori wikipedia

Erori in cadrul Wikipedia

Wikipedia este unul dintre cele mai mari site-uri web din lume ca accesari si popularitate si de asemenea este foarte frecventat de toata lumea care vrea sa afle diverse lucruri despre diferiti oameni. Wikipedia este un fel de enciclopedie virtuala in care poti regasi tot felul de resurse, informatii, povesti, istoricul, dar si surse pentru ceva in legatura cu care te documentezi si de care esti foarte interesat.

Desi atat de multa lume il acceseaza si intra pe el pentru a afla informatii dintre cele mai corecte si necesare pentru studii serioase, acest site minune, mai ceva decat un dex universal are si el parte de erorile sale, care ne surprind cateodata destul de mult.

De exemplu, popularul site a gafat in 2006, cand pe pagina destinata lui David Beckham aparea cum ca acesta a jucat pe post de portar la nationala Chinei in secolul 18. Binenteles, asa stim cu totii, fotbaslistul joaca fotbal, insa nu este portar, ci mijlocas, nu a jucat pentru China, ci pentru Anglia si in niciun caz nu a jucat in secolul 18.

Un alt lucru amuzant dezvaluit de Wikipedia a fost si faptul ca celebrul artist Robbie Williams obisnuia sa manance hamsteri prin baruri pentru a face un ban de paine. Binenteles ca nu este asa. Orice artist a pornit de la 0, insa nici chiar asa, si nici nu s-a intamplat in acest fel pentru cantaretul Robbie.

Cat despre Tony Blair, politicianul obisnuia sa aiba postere lipite in camera cu Adolf Hitler, datorita marii pasiuni a primului-ministru al Marii Britanii pentru acest conducator inrait si dur. Insa, dusmani are toata lumea si multa lume i-ar fi putut face rau omului din politica englez.

La un moment dat, s-a spus despre Miley Cyrus cum ca aceasta ar fi murit intr-un accident de masina in anul 2008. Insa, binenteles ca nu e asa. Miley este bine sanatoasa si ne incanta cu hiturile ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.