epilarea cu ceara

Epilarea cu ceara

Cel mai bun lucru la epilarea cu ceara este pretul scazut. Fie ca iti vei cumpara tu insuti o trusa sau un set de depilare cu ceara acasa, fie ca iti vei face o programare la alon pentru o indepartare a parului nedorit ca la carte, este o varianta mult mai ieftina decat mersul la un salon care indeparteaza parul cu ajutorul laserului, o interventie foarte costisitoare de indepartare a parului.

Un alt avantaj al epilatului cu ceara este controlul personal. Timpul, durata in care se va desfaura procedura, viteza cu care se va face epilarea si alte conveniente legate de procesul de epilare cu ceara pot si sunt controlate doar de catre client.

Cel mai evident si dezavantajos aspect al epilarii cu ceara este durerea. Cu toate ca este potential de durere atat la interventiile cu laser, cat si la interventiile cu ceara, durerea dein timpul epilarii este cu mult mai mare decat cea din timpul epilatului cu laser. Durerea din timpul epilatului cu ceara este mult mai spontana si mai scanteietoare.

Doar gandul la o spatula cu ceara fierbinte care este aplicata pe o portiune de par destul de des si de mare si apoi indepartata foarte rapid si cu brutalitate, este o imagine destul de sensibila pentru cei mai putini tari de inima. Altfel, dat fiind faptul ca oamenii permit o anumita crestere a parului ca mai apoi sa poate a fi indepartat cu usurinta mai tarziu, aceasta afacere va fi permanent plina de bani si de succes in domeniu.

Uneori, clientii unui astfel de salon de indepartare a parului cu ceara se gandesc ca in loc de a da bani de fiecare data cand merg la salon pentru a se ocupa de imaginea lor, mai bine ar da banii acestia laolalta pentru o interventie completa cu laser care sa le asigure curatirea pielii si indepartarea parului nedorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.