dubai

De ce sa alegem Dubai

Numai privind fotografiile ce insotesc o gramada de articole si prezentari legate de Dubai, vei putea observa ca acest loc este u colt de rai pamantesc, ceva iesit din comun si senzational, un loc in care nu multa lume isi permite sa mearga, insa in care cu siguranta multa lume isi doreste sa ajunga cat de curand.

O luna de miere care se rezuma fie si la o saptamana in zilele noastre va deveni intr-adevar de miere si lapte daca destinatia de vacanta este chiar Dubai. Acest oras plin de tot felul de minunatii, care se schimba si evolueaza pe zi ce trece te face sa te simti pe alta lume si te determina sa vrei sa vagabondezi prin el fara un scop sau vreo destinatie anume.

Mall-uri imense, zgarie nori cu penthouse-uri ce iti ofera privelisti panoramice de toata frumusetea te vor incanta si iti vor dezvalui ca se poate, daca vrei. Insulele exotice si plajele nemarginite pline de un nisip fin si stralucitor te vor incanta si iti vor suprinde simturile cele mai ascunse. Chiar si cel mai sceptic dintre sceptici va ramane fara cuvinte si fara ironii odata ce va vedea acest loc cu ochii proprii.

Hoteluri luxoase in care te poti caza si primesti cele mai bune servicii din cate exista te vor intampina din prima. Cladiri inalte, curse de cai, festivaluri renumite, mall-uri supermari si fascinante, case de moda la discretie si persoane dintre cele mai rafinate sunt doar cateva dintre atractiile Dubai-ului si pentru care merita si sa faci un lucru mai necugetat.

O destinatie de vacanta mai speciala si care sa iti ramana mai mult in memorie decat asta nu vei gasi niciunde, mai ales daca esti un impatimit al luxului, vietii bune si mancarii gustoase si diferite. Hotelul de 7 stele Burj Al Arab este poate iconul si simbolul acestui loc de vis si singurul obicetiv ce ar putea fi recunoscut chiar si de catre cei care nu au vizita Dubai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.