Cum te ajuta un smartphone in calatoriile tale

Trip It

Planificatorul tau de calatorii de pe smartphone, Trip It iti arata toate detaliile legate de calatorii dintr-o singura privire: zboruri, hoteluri, masini, harti, sfaturi-toate in acelasi loc. Iti poti sincroniza planurile de calatorie cu ajutorul calendarului tau online sau de pe mobil, poti impartasi itinerarii si planuri de dupa calatorii pe Facebook, Twitter si LinkedIn. (Costuri: gratis pentru Android, BlackBerry, iPhone/iPad and Windows Phone 7)

Kayak

Kayak iti asigura o comparatie rapida a sute de site-uri de calatorii direct pe tableta sau pe smartphone-ul tau. Unele dintre trasaturile aplicatiei includ comparatii legate de zboruri, de hoteluri si de intelegeri legate de inchirierile de masini; iti poti rezerva cazarea; poti urmari statuturile zborurilor; poti organiza itinerarii si poti accesa numerele companiei de zbor cu care ai de gand sa zbori si informatii legate de aeroporturi. (Costuri: gratis pentru Android, BlackBerry, iPhone/iPad and Windows)

Google Maps

A lua cu tine un telefon inteligent care are pe el aplicatia Google Maps este una dintre cele mai bune optiuni pentru a explora locuri noi. Actualizari de trafic, transporturi publice, tururi de orase virtuale, plus un ghid vocal, GPS cu indicatii vocale pas cu pas sunt doar cateva dintre trasaturile acestei aplicatii pentru smartphone-uri, pentru a putea naviga pe acestea ca un adevarat profesionist. (Costuri: gratis pentru iPhone si Android)

CityMaps2Go

Fizeaza-ti locatiile cheie in timp ce iti planuiesti dinainte rutele cu ajutorul CityMaps2Go. Aplicatia include ghiduri pentru orase de top( New York, Paris, London, Rome, Berlin etc.), harti offline, sfaturi locale de la experti, milioane de puncte de interes, si mai include si harti subterane. (Costuri: $2.99 pentru iPhone si Android)

Seat Alerts

Cat de mult urasti acel moment in care iti dai seama ca avionul care zboara catre destinatia ta favorita este plin si singurele locuri libere sunt doar cele de la mijloc? Seat Alerts monitorizeaza locurile disponibile din avion pana la decolarea avionului. Daca un loc de la geam sau un loc intre randuri devine disponibil, aplicatia te anunta imediat si te vei putea muta in moemntul urmator acolo unde vrei.

Trebuie doar sa intri in contact cu compania la care ai rezervat zborul. (Costuri: gratis pentru o singura alerta, 99 de centi pentru alertele aditionale, de la  $4.99 pentru un cont Expertflyer.com care iti ofera pana la 30 de alerte, pentru iOS si Android)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.