videochat

Cum este să lucrezi ca şi model de videochat?

„Cum este să lucrezi ca şi model de videochat?” este întrebarea care m-a făcut să obţin răspunsul corect de la managera unui studio. Sinceră din firea ei, Claudia a spus: „este ca şi cum pozezi pentru cea mai mare revistă cu renume din industrie. Eşti apreciată de o mulţime de admiratori, primeşti complimente zilnic, primeşti bani zilnic. Eşti aranjată şi îndrumată de cei mai buni, însă nimeni din aceşti parteneri online nu se poate bucura cu adevărat de tine.”

Aceste cuvinte m-au făcut să îi dau dreptate. Femeia poate oricând să găsească soluţii care să o mulţumească, atât timp cât se acceptă pe sine.

Orice model care lucrează în studioul de videochat  ajunge să îşi acorde mai multă atenţie sieşi. De altfel, se îngrijeşte mai mult, se dichiseşte mai mult, totul pentru a fi mai atrăgătoare, mai frumoasă pentru sine şi mai apoi pentru restul.

Ca şi model de videochat este destul de uşor să îţi faci apariţia online şi să petreci cat mai  mult timp în mediul virtual, cu ai tăi admiratori secreţi. Cel mai bine este când deja ştii cu cine vorbeşti, când ai cunoscut partenerul din partea cealaltă şi când ştii ce îl mulţumeşte. Nu este nici uşor şi nici greu să faci această meserie. Unii dintre admiratori au şi pretenţii, ceea ce face ca tu să te supui lor, tocmai pentru că al tău câştig vine de la ei.
Nu este nici cazul să accepţi să fii călcată în picioare. Dacă te păstrezi naturală şi încerci să îţi aşterni gândurile în faţă unui amic, atunci vei fi sigură că vei primi înţelegere şi atenţie. Ce primeşti trebuie să oferi. Ca şi model de videochat este avantajos. Nu depui efort fizic, dar nici intelectual prea mult. Este o meserie din care se câştigă bine şi programul ţi-l poţi face cum doreşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.