programare la salon cu stailer

Compară și mai apoi programează-te la salon. Poți face asta cu Stailer

De câte ori ai pățit să numai găsești loc liber la salon și să ai numaidecât nevoie de o schimbare de look? În astfel de situații ai mers acolo unde ai fost primit și… mai rău ai făcut poate. Sau chiar ai mers să îți tunzi doar vârfurile pentru că erau despicate și te-ai trezit la final cu totalul de plată triplu sau dublu decât merita acel serviciu. Să nu mai vorbim despre situațiile în care te trezești cu părul tuns la jumătate, când tu ai spus clar că vrei doar puțin mai scurt. Exact ca în scena din Friends când Monica voia să fie tunsă ca și Demi Moore, dar s-a trezit cu tunsoarea lui Dudley Moore.

Poate că pare amuzant, dar când ești pe scaunul unui stilist și ți se întâmplă astfel de lucruri tot ce vrei să faci este să pleci acasă să te ascunzi sub o pătură sau să plângi după frumosul tău păr lung. Este un joc riscant atunci când mergi la salon acolo unde rămâne loc liber, pentru că ai parte de surprize neplăcute în loc de relaxarea binemeritată și de schimbarea wow a look-ului. În loc să fie wow, ești un fel de bau-bau!

Compară saloanele prima dată

Evită să mai fii în astfel de situații și alege Stailer. Acum poți foarte ușor să te programezi la salonul la care chiar îți dorești și mai mult decât atât, poți găsi loc liber exact atunci când poți merge. Stailer este platforma care permite programarea la salon online, pentru orice salon din orașul tău care este înscris acolo.

Cu ajutorul Stailer poți compara saloanele și serviciile între ele acum astfel încât să nu mai plângi în pumni după ce ieși de la salon. Aici vezi toate informațiile necesare precum lista de prețuri, poze și timp de lucru, alături de altele. Vei ști deci de dinainte la cine mergi. Poate chiar și recenziile te ajută în această alegere.

Toate informațiile sunt transparente. Pentru informații extra cu privire la această platformă poți să vezi si acest articol. Important este că economisești timp pentru acest proces de programare la salon și că ai certitudinea că faci alegerea corectă.

Ai parte și de gratuitate

Stailer este și complet gratuit pentru orice persoana care îl utilizează. Nu trebuie să descarci nici o aplicație, ci faci totul online, pe platformă. Ai toate informațiile necesare la îndemână și listele cu locurile libere pentru perioada pe care o selectezi. Asta pentru toate serviciile din sfera de hair and beauty pe care le poți întâlni la salon.

Primești imediat conformarea fiecărei programări prin intermediul unui mesaj text pe telefon, unde ai și toate informațiile în caz că uiți care era salonul sau ora la care trebuie să ajungi. Nu ai nevoie de un cont creat pe Stailer, dar ar fi bine să creezi unul, pentru că este tot în favoarea ta.

Dacă vrei să anulezi nu este nici o problemă, doar că ar fi bine să faci asta din timp pentru a lăsa locul liber pentru alt client interesat. Nu ai nici măcar limită pentru numărul de programări pe care le faci, deci îți poți programa și prietenii.

Alege Stailer dacă vrei să ieși din salon cu zâmbetul pe buze și cu un portofel care nu plânge. Alege rapiditatea, serviciile impecabile și transparența. Accesează platforma și programează-te și tu!

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *