jucarii populare

Cele mai populare jucarii pentru copii

Jucariile care sunt populare intr-un anumit an si ajung pe lista de obiecte must have, deseori se intampla sa iasa din moda pana in sezonul urmator. Alte jucarii raman inca populare si la moda si in anii ce urmeaza indiferent de competitia pe care o au. Daca esti in cautare de o anumita jucarie pe care sa o iubeasca copilul tau si care sa persiste in categoria de jucarii cu care sa isi petreaca timpul mai multi ani, incearca o jucarie adecvata pentru varsta pe care o are, jucarii testate pentru copii, chiar de pe urmatoarea lista. Multe dintre acestea au fost la moda inca de ani buni.

Copii mici (1-3 ani)

Potrivit Raportului Consumatorului, unele dintre cele mai grozave jucarii pentru acest grup de varsta  se concentreaza pe dezvoltarea abilitatilor copiilor de a experimenta cu felul in care functioneaza lucrurile si cums e preteaza unul la celalalt. Alte optiuni grozave sunt jucariile care permit unui copil sa intre in lumea magica a imaginatiei.

Jucarii de impins sau de carat

O multime de jucarii neutre ca gen de impinsa sau de carat sunt disponibile pentru acest grup de varsta, insa doua dintre cele mai populare jucarii pentru copiii mici sunt:

  • Corn Popper de Fisher Price. Cu toate ca este pe piata jucariilor inca din anul 1957, aceasta jucarie continua sa fascineze copilasii cu actiunea sa care face bilele din glob sa se miste, care este activata in timp ce copilul impinge jucaria de-a lungul podelei.
  • Radio Flyer Wagon. Mai mult de 200 de milioane de unitati din aceasta jucarie clasica au fost vandute inca din anul 1917.

Jucarii fantezie

Mult dupa ce bateriile au incetat a mai functiona in cadrul unei jucarii animate care vorbeste, un copil va continua sa se joace cu un animal de plus. Insa aceste jucarii sunt mai mult decat doar niste simple adaosuri dragute in cadrul camerei de joaca.

Acestea pot de asemenea alimenta dezvoltarea creativa si sociala a unui copil mic. Cu toate ca nici o jucarie fantezie nu este alegerea potrivita pentru ca fiecare baietel si fetita va trebui sa decida ceea ce ii place, multe dintre acestea au demonstrat ca sunt populare in cadrul ultimului deceniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.