decision

Cele mai grele decizii in viata

Fiecare are un stil diferit de a trai, si fiecare dintre noi are anumite ganduri si idei in situatii diferite. Indiferent de cat de diferite par vietile noastre si cat de complicate sunt momentele cu care ne confruntam, suntem pusi in situatia de a face o alegere de a lua o decizie.

Una din cele mai importante decizii pe care le poti avea in viata ta este cea legata de a ramane singur sau de a avea o relatie. In ziua de astazi ai fi tentat sa spui ca toata lumea este in fuga de a gasi pe cineva si de a avea o relatie, insa probabil ca nu esti constient de faptul ca pentru anumite persoane aceasta este una din cele mai grele decizii din viata lor. Totul depinde de cum te simti tu mai bine, si cu ce gand poti trai mai implinit, daca esti impacat cu gandul de a fi singur si nu te deranjeaza singuratatea, o relatie te poate speria si o decizie privind o eventuala relatie este una dificila.

Sa alegi intre persoana iubita si familie. Sunt putine cazurile in care cele doua merg mana in mana, chiar si asa la un moment dat vei fi pus in sitatia de a alege intre persoana iubita si familie, o decizie destul de grea, pe deooparte esti legat de familia ta si nu vrei sa ii dezamagesti, pe de alta parte nu iti poti neglija persoana iubita si esti astfel intr-o dilema. Aceasta balanta aparent delicata, tinde totusi catre persoana iubita deoarece, alaturi de ea intr-o buna zi vei ajunge si tu sa ai propria ta familie.

Cand vine vorba de cariera ajungi sa ignori mai multi factori, daca esti hotarat sa iti indeplinesti visul, de cele mai multe ori vei alege cariera in schimbul familiei si persoanei iubite. O decizie grea care se rezuma din nou la ceea ce iti doresti tu mai mult, si sa te gandesti la ce poti pierde si ce nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.