Ce te impiedica sa ai orgasm

Ce se intampla cu tine? Alte femei au orgasme. Poate ca esti tu defecta in vreun fel. Ce esti tu, un animal? Numai fetelor rele le place sexul. Cine te crezi tu de-ti place aceasta activitate?

Fii atenta, rezista! Daca intr-adevar vei incepe sa faci asta, vei ajunge sa te prabusesti si sa cazi la pamant la un moment dat. Nu vei mai avea nisi un control asupra ta. Nu-i arata ceea ce simti pentru el. Vei deveni prea vulnerabila si el va ajunge sa profite de tine in cele din urma.

Aceste vorbe sunt doar cateva dintre acele vorbe care iti stau in calea fericirii maxime sexuale. Toate femeile si unii barbati cunosc asta,  si au avut parte de asa ceva cel putin intr-un anumit moment.

Atat de multe femei pun presiune singure asupra lor cand vine vorba despre sex, gandind in felul urmator „Daca ai fi o femeie adevarata, ai avea orgasm” sau „mai bine m-as preface ca am orgasm decat sa-l dezamagesc pe el”.

Ele trebuie sa faca fata de asemenea vocilor interioare legate de prestatia partenerului lor cum ca acesta ar fi „El este atat de neindemanatic, nu este sexy, el nu te poate face sa te simti bine, nu ii pasa de placerea ta, ci ii pasa doar de nevoile lui”.

Toate aceste vorbe si ganduri compromit abilitatea cuiva de a ajunge la orgasm. Acestea iau tot ceea ce avem noi nevoie din corpul nostru si din mintile noastre, fiind astfel ramase la un pas foarte apropiat de lipsa unor senzatii pe care de altfel le-am putea trai asa cum trebuie.

Ne incurajeaza sa ne tensionam si sa rezistam pe deplin unei experiente sexuale care ar putea fi placuta de altfel. Conexiunea emotionala sau pasiunea pe care am fi putut sa o traim alaturi de partenerul nostru este intrerupta brusc, si in acest fel nu vom mai fi deloc in legatura unul cu celalalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.