Acer-Predator

Cauti un gaming PC ieftin ? Acer are solutia pentru tine

Cand te gandesti la un sistem gaming serios, mintea probabil ca iti va fugi cu gandul catre impresionantul PC, Origin Genesis. Insa pe cat pare de atractiv si pe cat este de performant PC-ul celor de la Origin, pe atat este de scump. Nu toata lumea are la dispozitie mai bine de 8000 de dolari americani pe care sa-i arunce pe un astfel de sistem. Ajungem astfel sa ne indreptam atentia catre alternative, alternative mai putin costisitoare, daca care ofera o performanta suficienta pentru a rula ultimile jocuri cu cerinte de speriat.

Un producator care ne ofera un astfel de sistem gaming, este Acer cu al lor Predator G sau Acer Predator AG3-605-UR39 pe numele sau complet.

Sistemul ofera o performanta decenta la un pret de doar 1300 de dolari, o nimica toata in comparatie cu Origin Genesis. Pentru aceasta suma de bani vei primi un procesor Intel Core i7 4770, o placa video de la Nvidia, un GeForce GTX770, componente care vor functiona in tandem cu 8 GB de memorie RAM DDR3 ce ruleaza la o frecventa de 1600 Mhz. Cu aceasta configuratie, sistemul este capabil sa ruleze un joc precum Bioshock Infinite la o rezolutie full HD de 1920 pe 1080 cu setari medium, obtinand 154 de fps. Chiar daca e sa crestem rezolutia la 2560 pe 1600 si sa setam nivelul detaliilor la „Ultra” sistemul este capabil sa ruleze jocul la 60 de fps, un rezultat foarte bun.

Chiar si asa sistemul lasa de dorit in privinta unor componente. Prima din acestea ar fi HDD-ul care este unul de doar 1 TB. In ziua de astazi 1 TB este suficient pentru un gamer, dar un hard de 2 TB nu ar fi stricat. Dezamagirea consta in faptul ca sistemul nu vine cu un SSD care ar fi crescut mult performanta totala. O alta componenta importanta care lasa de dorit este sursa care alimenteaza sistemul fiind una de doar 500W, eventualele upgrade-uri fiind limitate.

Per total Acer ne ofera o solutie gaming acceptabila cu performante pe masura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.