Stailer

Caută stiliștii potriviți din apropierea ta, cu noua aplicație Stailer

Când te gândești la stiliști, cu siguranță că îți vin în minte servicii exclusiviste, la care nu poți ajunge decât prin intermediul unor cunoștințe sau în baza unor programări făcute cu mult timp înainte. La fel stau lucrurile și în privința prețurilor. 

Nu puține au fost cazurile în care nici măcar nu ai îndrăznit să calci pragul unui salon pe care l-ai văzut mai dichisit sau din cale afară de aglomerat, considerând că nu îți poți permite un tuns sau un coafat. Ei, bine, Stailer vine acum să demonteze toate aceste mituri și să îți alunge orice temeri. 

Trei pași pentru a ajunge la stilistul potrivit

Nu îți trebuie niciun fel de pregătire specială sau să pierzi timp îndelungat pentru a obține astăzi o programare la un stilist. În principiu, oricine are un telefon cu sistem Android poate beneficia astăzi de serviciile oferite prin aplicația Stailer, odată ce ai descărcat-o pe telefon și te-ai autentificat, ca pe orice cont de shopping online, de care bănuim că nu ești străin. 

Nu contează că ești bărbat sau femeie, că ești din capitală sau din orice alt oraș al țării. Dacă ești în căutarea unui salon coafura Cluj, de exemplu, tot ceea ce ai de făcut este să bifezi Cluj din cele 40 de județe disponibile în câmpul dedicat, care acoperă practic întreaga țară. După aceasta, treci la câmpurile următoare, pentru a alege tipul de serviciu dorit de tine, precum și genul căruia acesta i se adresează – bărbat sau femeie. Vei intra astfel în posesia unei prețioase baze de date, la care vei avea acces instantaneu în ceea ce privește imagini din interiorul saloanelor, prețuri orientative pentru serviciile oferite și, ceea ce te interesează, chiar numele stiliștilor disponibili în salonul respectiv. Iar dacă ai deja un stilist preferat sau o recomandare din partea unei prietene, poți da căutare chiar după numele acestuia, în câmpul special dedicat.

După cum vezi, totul este la îndemâna ta, fără efort și, ce este mai important, fără timp pierdut cu telefoane și ore de navigare pe internet în căutarea salonului sau stilistului potrivit. Iar dacă identificarea unui salon sau a unui stilist favorit nu a dat roade, ai la dispoziție peste o mie de saloane din care să le alegi pe cele care sunt apropiate de tine și de mulțumesc din punct de vedere al serviciilor oferite și al prețurilor. Căci, dacă nu ai aflat încă, pe Stailer poți da note asemenea aplicațiilor moderne de ride-sharing, cu steluțe și comentarii care îți pot da indicii importante în privința calității serviciilor oferite. 

Nu în ultimul rând, pentru că știm că ești o persoană chibzuită, Stailer îți pune la dispoziție informații vitale în ceea ce privește tarifele practicate pentru principalele servicii, afișând totodată și locația salonului, pentru ca tu să îți faci calculele de rentabilitate și să îți calculezi mai bine timpul și banii.           

Nu mai sta pe gânduri și testeaza aplicatia Stailer, pentru a intra în contact cu o mare comunitate a profesioniștilor în industria frumuseții din România!

Informații suplimentare poți obține și la support@stailer.ro. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.