saluscontrols.ro

Cand si de ce e indicat sa iti cumperi un termostat

Probabil ca ai auzit si tu despre aceste dispozitive, care iti pot imbunatati nivelul de confort in locuinta pe timpul iernii si nu numai. Daca la prima intrebare raspunsul e destul de simplu – temperaturile au inceput deja sa scada, deci ACUM ar fi un moment potrivit pentru a cumpara si instala un termostat ambiental, motivele care stau in spatele unei asemenea achizitii ti le descriu in randurile urmatoare.

Te ajuta sa economisesti

In momentul in care ai control deplin asupra temperaturilor din locuinta, automat ajungi sa economisesti. Unii ar putea considera investitia intr-un termostat una destul de costisitoare, mai ales daca vorbim despre sisteme noi, moderne, cu functii multiple. In fapt, o astfel de decizie te poate ajuta sa economisesti pe termen lung, intrucat vei avea luna de luna valori mai reduse ale facturilor cu incalzirea.

Mentii in locuinta un nivel optim de confort termic

Fara doar si poate iti doresti tot timpul o locuinta calduroasa, un ambient placut de fiecare data cand treci pragul dupa ce ai fost plecat o perioada. Din nefericire, trebuie sa astepti pana cand centrala reuseste sa incalzeasca atmosfera suficient.

Cu ajutorul unui termostat lucrurile se schimba insa. In special daca alegi unul programabil sau care poate fi setat de la distanta, poti creste nivelul temperaturii cu 30-60 minute inainte de a ajunge acasa. In acest fel vei fi intampinat de un ambient calduros oricand.

Poti programa centrala sa functioneze dupa propriul tau program

Un alt avantaj pe care il poate aduce achizitia unui termostat se refera la faptul ca un dispozitiv de acest tip, din categoria celor moderne, iti ofera posibilitatea de a programa furnizarea de caldura in functie de propriile tale nevoi.

Spre exemplu, daca ai o rutina zilnica in care pleci de acasa de dimineata si revii abia seara, pe perioada lipsei poti seta centrala la o temperatura mai joasa, pentru a nu consuma inutil agent termic. Poti face astfel de setari inclusiv atunci cand pleci in concediu, vacanta sau alte deplasari ceva mai indelungate. Practic, in functie de propriul tau program vei seta si functionarea centralei, in asa fel incat sa beneficiezi de confort termic oricand, alaturi de economisire.

Poti monta sistemul singur, fara ajutor specializat

In cazul in care te ingrijorezi cu privire la faptul ca va fi nevoie sa platesti suplimentar montajul unui astfel de termostat, afla ca poti face acest lucru chiar tu. Nu e neaparat nevoie sa ai cunostinte de specialitate in domeniu, nu iti trebuie pregatire tehnica sau alte lucruri de genul. Ai nevoie doar de atentie sporita la instructiunile detaliate oferite in cartea tehnica a produsului si in tutorialele pe care le poti gasi pe internet.

Decizia ramane la latitudinea ta, daca vei cumpara sau nu un termostat. In cazul in care te atrag avantajele de care poti avea parte, iti ofer si o recomandare – alege un termostat Salus IT500 2018. Poti verifica toate beneficiile pe care ti le poate oferi in cadrul site-ului oficial al companiei producatoare – www.saluscontrols.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.