avantajele unui zambet

Avantajele zambetului

Pe langa faptul ca prin zambet ne exprimam starea de bine si fericirea pe care o resimtim in unele momente mai bune ale noastre, zambetul ne poate ajuta foarte mult si in viata, nu numai ajutandu-ne sa ne simtim bine si sa-i facem pe altii sa se simta mai bine, ci si in cariera, in propulsarea in cadrul unui loc de munca, in cucerirea unor persoane importante si mai greu de cucerit, in seducerea unor persoane de sex opus, dar si in dezvoltarea unei sanatati de fier si a unui sistem imunitar mai puternic.

Atractivitate

Un zambet sincer si luminos te poate ajuta in a deveni mult mai atractiv si mai placut in vazul celorlalti. 71% dintre femei si 58% dintre barbati clasifica zambetul drept o arma foarte importanta in arsenalul unui partener de sex opus si pun foarte multa valoare pe puterea de seductie a unui asemenea instrument natural din dotare.

Memorabilitate

24% dintre oameni sugereaza si pretind ca un zambet este trasatura faciala cea mai imediata de care isi aduc aminte cel mai des atunci cand vine vorba despre intalnirea cu o persoana noua. Este important ca la o prima vedere, la o prima intalnire sa afisezi o atitudine foarte pozitiva, sa zambesti cat mai mult si sincer, din toata inima si astfel vei avea parte de o imagine foarte buna in ochii celuilalt sau a celorlalti.

Americanii zambesc mai mult

Americanii se pare ca zambesc cel mai mult dintre toate culturile lumii, iar rusii cel mai putin. Oricum, zambetele americanilor nu par sa fie tot timpul sincere si adevarate, venite din suflet, pentru ca si motivele lor difera si atitudinile lor nu sunt mereu oneste.

Reciprocitate

Mai mult de 50% dintre oameni vor intoarce un zambet, demonstrand asadar faptul ca zambetul poate fi contagios si foarte bun pentru cei din imediata ta apropiere. Orice ar fi, indiferent de faptul cum te-ai simti, este important sa razi de viata si sa o provoci prin intermediul unor zambete si surasuri adevarate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.