Aplicatii noi pentru telefoanele inteligente

Telefoanele inteligente sau smartphone-urile, cum li se mai zice, dispun de tot felul de trasaturi si caracteristici ce ne pot ajuta in activitatile noastre de zi cu zi.

Nu numai ca putem intra pe internet cu usurinta, ne putem conecta la mail si trimite mesaje importante, putem socializa mai usor si impartasi poze si video-uri grozave, dar de asemenea aceste telefoane inteligente dispun si de aplicatii uimitoare de care nici nu stiai si pe care le putem decarca si folosi pentru diferite lucruri pe care le avem de facut.

Flipboard: Your News Magazine pentru Android

Flipboard este mai mult decat o revista sau un ziar personalizat cu stiri recente. Odata ce vei descarca aceasta aplicatie, vei mai avea nevoiie de cateva atingeri si de inca ceva minute pentru a seta aplicatia astfel incat sa-ti poata oferi o colectie variata de stiri din toata lumea, continuu actualizate, in fiecare zi.

Odata ce vei decide ceea ce te intereseaza mai mult de acolo, cu siguranta ca vei considera aceasta aplicatie grozava o modalitate ideala de a afla noutatile inca de dimineata, la cafea. Pe langa faptul ca este o trasatura foarte convenabila de a digera toate stirile inca de dimineata. Flipboard iti permite de asemenea sa te uiti si peste toate conturile tale de pe retelele sociale.

Este o aplicatie ce te lasa mereu sa citesti stiri personalizate, in functie de ceea ce vrei sa afli, de peste tot din lume, dar de asemena iti permite sa intri si pe Facebook, Twitter si pe Google Plus. Ce iti poti dori mai mult de la o aplicatie de telefon?

Flipboard: Your Social News Magazine pentru iPhone

Flipboard este cu usurinta considerata cea mai buna aplicatie deaflat noutatile pentru iPhone-ul tau. Datorita faptului ca aplicatia are acelsi motor de cautare ca si versiunea aplicatiei de la Android, este foarte usor de folosit si de aflat tot ceea ce vrei. Doar ca interfata de utilizator este modificata sa se sincronizeze mai bine cu felul in care iOS arata si se simte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.